Tuesday, August 21, 2007

chestii..un fel de update? dap, update sună bine :)

tot mă bătea gândul să mai scriu ceva în blogul ăsta. dar nu prea ştiam exact ce. nici acum nu sunt prea sigur. tot am impresia că am ce să povestesc dar dacă stau să mă gândesc bine nu s-a întâmplat nimic spectaculos..hmm..ia să caut prin memorie :D

hai s-o luăm cu lumea 7 :) lumea asta mi-a adus cele mai mari satisfacţii. am reuşit să mă descurc cel mai bine (probabil şi pentru că am avut noroc de mulţi noobi în cartier). acum sunt şi într-un trib cu pretenţii mai mari decât cel iniţial. se vede clar diferenţa de atitudine şi diferenţa în acţiuni. şi E.S.T: avea şi încă mai are jucători buni dar aici e altceva. puterea nu este atât de diluată. dominăm k37 şi ne facem simţită prezenţa şi în continentele din jur. de curând tribul meu a intrat în Imperium Marines Legion. bleah, nu-mi place numele pt că marines sună american şi nu vreau asta. din FxF am devenit BCL apoi BC*L (amândouă însemnând Brazen Claws Legion). dar noua familie n-a rezistat prea mult deoarece tribul fondator, REF aka BT*L a renunţat. noi ne-am băgat piciorul şi apoi IF*L a aderat la PTT, cea mai mare familie din w7. se pare că ăştia sunt obsedaţi de familii. mi se pare cam ciudat. de ce familii? cred că alianţele nu sunt de-ajuns? s-a văzut care e faza cu familiile prin faptul că Imperium Marines Legion n-a rezistat nici o săptămână prăbuşindu-se din interior fără a fi presată în vreun fel. asta te face să te întrebi dacă mai poţi avea încredere în celelalte triburi. e clar că unele alianţe nu au multe de-a face cu prietenia sinceră cât au de-a face cu interesul de a elimina astfel din schemă un adversar incomod. suntem pe cont propriu deocamdată deşi ne gândim să aderăm la MP, altă familie mare. altă familie mare care a dat şi ea de vremuri tulburi. se pare că tribul principal a declarat război uneia din ramuri!!! mdea, asta zice multe. oricum, nouă ne convine. atât MP cât şi MP* sunt în coasta noastră şi ne-au neliniştit mai mereu. acum că îşi scot ochii, e momentul potrivit să acţionăm. cel mai probabil îi vom evacua pe cei din MP*. că tot veni vorba de război, s-a decis ca triburile pe care le-am tot hărţuit să fie înroşite pe hartă pentru a înlesni hărţuirea :))). (II), TOG şi DUSAN figurează cum la duşmani :D se pare că peste TOG vom năvăli mai cu poftă deoarece unul de la ei ne-a luat un sat. intenţionăm să-l facem să returneze satul luat plus toate satele lui ca dobândă :D şi vecinul lui, care ţine destul de bine, va fi luat pe sus deoarece este vecinul lui :D şi este din TOG. wow, ce senzaţie mişto să fii într-un bully tribe :p.

hai cu lumea 8. eh, aici am început foarte netuziaşti. eu, -Drizzt-, mishu123 şi FORBIDEN PANDORRA am pus bazele -Drow-. cel(wink) cu ideea a fost -Drizzt- şi eu m-am raliat imediat. apoi fraţii şi apoi încă nişte lume incluzând nişte finlandezi simpatici :). am anunţat sus şi tare, adică în profil, că nu vom dispărea niciodată, nu vom fuziona cu nimeni, join us or die by our mighty dark elven hands :P . eh, vise frumoase. trib prea mic pentru a conta cu adevărat. dar tot ne-am distrat şi sigur ne vom mai distra pe viitor. a vrut unul să-i ia satul lui -Drizzt- dar i-am făcut pe nobii de la TREMPS. între timp, TREMPS şi-au furat-o grav de la KNT (noua casă a lui mishu123) şi de la alţii. încă mai sunt vânaţi deşi tribul s-a desfiinţat şi reformat de maimulte ori sub varii nume. pe mine m-a luat pe sus ducele DAVOE. uite aşa am ajuns pe k74, lider în exil. apoi a urmat FORBIDEN PANDORRA de mâna unuia din AOD. cam asta a fost faza: tipul l-a spionat. livius i-a întors favorul atacându-i un sat mai mic şi trimiţând un mail ameninţător. a urmat un schimb de ameninţări şi ironii, tipul l-a înjurat în greceşte :)) (da chiar,adminii l-or bana pe ăla?. după o serie de atacuri demne de un noob,tipul şi-a chemat un tovarăş şi până la urmă l-au exilat şi pe livius în margine. acum kerkenez, prietenul nostru din TREMPS refugiat acum în AOD şi-a reluat atacurile împotriva lui -Drizzt-. a mai pierdut un nobil idiotul :)))) e mişto să vezi ce proşti sunt unii. sper că l-a durut rău de tot :D. acum MgZ Sama face pe şeful, şi o face chiar bine :).

buuun, lumea 10 acum. aici am intrat într-un trib zonal. wow, niciodată n-am început într-un trib zonal. partea tare este că sunt aproape de MgZ :) tribul pare ok, liderul e un mic dictator dar până acum nu l-am prins mirosind a noob :P au atentat unii la integritatea tribală dar i-am trimis acasă cu coada între picioare. partea naşpa este că ne-am împuţinat. unii au fost concediaţi pe motiv de inactivitate şi asta până la urmă face parte din joc. dar alţiiau plecat de bunăvoie şi asta e naşpa. de curând am observat că numărul 1 din tribul nostru e numărul 1 din w8. şi mai de curând el a părăsit tribul :(. foarte nasol. trebuie să facem ceva cu p.r-ul că rămânem doar câţiva şi asta ar însemna moartea tribului. am ajuns să fim 26. eh, rankingul nu e totul, dar un număr mare de membri oferă o oarecare protecţie. dacă se mai micşorează tribul vom fi ţinte mai atractive şi chiar dacă i-am respinge pe agresori nu am mai putea progresa ceea ce ne-ar face ţinte şi mai atractive. un cerc vicios în care nu trebuie să intrăm.
cam atât pentru azi. voi mai scrie pentru că încă mai am idei în căpşorul meu :P

2 comments:

Legendkeeper of Of said...

si uite-asa, istoria se repeta. l-am pasaportat pe kerkenezu' lu' poeste inapoi in instanbul'u' lui. dar a cucerit un sat relativ aproape de mine si e plin de AOD in jur. stii care-i beleaua mea? fac transfer de imagine de la TLD la AOD pe motiv de nume si am din cauza asta un oaresce respect (poate neintemeiat) pentru ei. Tribal Legion of Death, Angels of Death... desi TLD nu s-ar multumi niciodata cu locul 8 :D Dar AOD fiind 8 si noi 198... mdeah.

Anyway... go-go-go pe 10. triburi zonale rulz :D

Unknown said...

:)) super tare! go go denisa. de tw.ro nu zici nimic?