Monday, August 6, 2007

Friend and foe-povestea unei înnobilări fluviu

cum stăteam eu plictisit pe tronul meu din citadela tribus dacicus privind la supuşii mei cum trudesc din greu m-am gândit să mai întrerup monotonia. amicul CVPN se pare că n-avea nevoie de ajutor aşa că topoarele mele întoarse victorioase după ce au dărâmat curtea de nobili a unuia ce a îndrăznit să mă înfrunte riscau să stea degeaba. pacea e plictisitoare. asta o ştiu eu, o ştiu şi soldaţii mei. aşa că m-am decis să extind regatul. imediat am dat ordin să se bată taleri pentru încă o generaţie de nobili. a cincea. aş fi vrut mai spre nord să fiu aproape de tzepesh şi CVPN dar nu mi-a surâs nimic de acolo. în vest nu am vrut pentru că mă apropiam prea mult de FXF. până la urmă privirea mi-a fost atrasă de un hexagon din sud est. LORD BUZZARD din Buzzardville nut.
până să se nască noua generaţie de nobili spionii din collonia dacia au pornit de îndată să inspecteze această posibilă ţintă. aşteptând înfrigurat raportul, mi-am sincronizat atacurile din cele trei fortăreţe ofensive.
respectiva ţintă este destul de departe dar spioniisunt iute depicior aşa că nu le-a luat mult să vadăcă inamicul este slab pregătit în caz de atac. chiar dacă ar fi fost mai solid tot l-aş fi curăţat deoarece din lipsă de aliaţi să mă sprijine am făcxut în aşa fel încât să am la dispoziţie 3 armate care pe viitor vor fi şi mai înspăimântătoare :D.
lansat atacuri, spart ţintă, purces la înnobilare. şi acum să te ţii. aproape 5 ore un drum cu nobilul până acolo. l-am înnobilat în peste două zile. asta spune multe despre nivelul meu de plictiseală la acel moment. Buzzardville a devenit castrum dacicus, al treilea sat de apărare.
acum să ne legăm de titlu. în timp ce îl înnobilam, primesc mesaj de la lord buzzard. mă felicita că l-am rupt şi mă întreba ce vreau acum. eu i-am spus că-i vreau satul şi el a fost chiar ok cu faza asta. wow, nu m-am simţit ca un mare jerk luându-i satul.
azi primesc mesaj de la el în care mă felicită din nou şi cere să intre în trib. el mai avea un sătu de 500 de puncte pe lângă cel luat de mine. l-am luat în trib, mai ales că-mi este vecin şi eu chiar sunt dispus să-l ajut să se facă mai mare decât era şi-l voi ajuta personal să înnobileze încă un sat când va avea academie din nou. deja i-am trimis resurse. el pare că nu îmi poartă pică şi apreciază ajutorul meu :)
şi cam asta este. s-a mai întâmplat în acest jocca doi duşmani să ajungă aliaţi până la urmă şi n-ai cum să nu te simţi bine :)

p.s. am făcut o prostie în timp ce-l atacam pe buzzard. i-am trimis o droaie de berbeci şi de catapulte pe cap dar am uitat să setez catapultele pe zid. aşa că la primul atac i-am ras 6 nivele de village hq :)))))).

No comments: