Tuesday, November 6, 2007

reîntoarcerea "acasă"

adică revenirea (în forţă) pe triburile.ro

partea 1
new beginnings

şi uite că eu cu deni, dnvr şi încă nişte unii am decis să încercăm lumea 3 de la .ro deoarece este mai rapidă :)
aşa am fondat tribul NMG ,adică ne mai gândim, pentru că nu ştiam cum să-l botezăm.

partea 2
under the radar

citind eu pe forumul lumii 3 am observat că talibanul are un plan. nu-l ştiam personal dar am aflat şi eu de membri de seamă din tld aşa că am zis că nu strică să încerc ceva. şi mi-a ieşit. am intat în contact cu talibanul şi am stabilit o colaborare între el şi grupul care se formase.

partea 3
feel the wrath

iniţial planul era să ne dezvoltăm solo şi apoi să ne unim într-un trib când creşteam mai măricei. dar s-a decis să migrăm în wrath unde să stăm la căldurică şi să ne vedem de treabă.
pe serverul românesc unii încă nu s-au prins că un trib imens nu poate fi condus eficient şi experienţa mea din wrath mi-a demonstrat asta. oricum noi aveam un nucleu deja stabilit şi nu au existat probleme deloc. fluxul constant de postări şi de circulare nu ne-a afectat, foarte mult :p

partea 4
stab thy neighbor

era un sătuc deasupra mea, chiar deasupra mea. trebuia să-l iau. aveam deja destui aliaţi în zonă aşa că asta anula din start orice eventuală relaţie bună cu vecinul "de sus". l-am spionat, l-am atacat. am primit mesaj de la ducele lui să încetez. ete na. l-am mai spionat şi am văzut că are sprijin de la trib. am decis să mai aştept. l-a mai spionat şi lordul aşa că eram la curent cu evoluţia lui. satul se făcea tot mai mare şi prea din ce în ce mai gustos.
într-o zi, surpriză. vedem că avem pna cu tribul lui. la naiba. nu am renunţat la plan. era marcat pentru înnobilare şi îl scoteam chiar dacă trebuia să părăsesc tribul. se termină şi pactul de neatacare. bun. îl spionăm şi vedem că omul nu a stat degeaba şi s-a făcut ditai ţestosul. îl programăm pentru weekend.
supriza cea mai neplăcută a fost când a doua zi l-am văzut la noi în trib. al naibii s-a speriat şi probabil că a cerut invitaţie.
lordul i-a dat mesaj recrutoruluii şi apoi altuia din conducere unde le spunea că tipul este ţinta noastră şi că vrem să fie dat afară din trib. nu s-a întâmplat nimic.
a venit timpul să-l atacăm. am încercat să-l păcălim cerând sprijin de la el. nu a trimis nimic. nici nu m-a întrebat de viaţă. ata ete, ne spargem.
lordul şi fan athik au lansat atacuri pe el şi eu eram ultimul cu nobili deoarece eram cel mai aproape.
între timp circ pe forumul wrath că de ce se atacă membrii între ei.
omul a dat dodge şi am pierdut nobilul.dar a pierdut zidul. eu i-am spart armata şi cu nobilul nou recrutat i-am luat satul.
el era revoltat pe lordul că de ce îl ataca. că am vrut să-i luăm satul mişelşte cerând sprijin. dar de asemenea zicea că el e membru loial al tribului. deci aşa a fost el loial: avea satul burduşit cu trupe dar n-a putut trimite 50 de lăncieri când un coleg de trib a cerut sprijin. oricum, el era ţinta mea orice ar fi fost.
nuii poate n-ar fi de acord cu mine dar eu neavând loialitate faţă de un trib în care stăteam din cauza conjuncturii şi faţă de un jucător care fugea de mine, am găsit de cuviinţă să procedez aşa. el a fost considerat refugiat, ceea ce şi era, şi a fost dat afară, iar noi trei am fost sprijiniţi de ceilalţi.

partea 5
terrorizing the neighborhood

a venit şi clipa despărţirii de wrath. oricum tribul e ra ţi cred că încă mai este în declin. conducerea centralizată era inexistentă şi multora le displăcea asta.
am intrat în tribul lui talibanul p care am căzut de acord să-l numim TLB=talibanii.
am urcat pnă pe locul 10 într-un timp destul de scurt şi ne-am afirmat ca o putere locală pe k45 şi 46. avem multe surpize din cele neplăcute prgătite pentu vecinii noştri ;)

it's good to be back :)

p.s. deni insistă să spun că ea este Agrael.

suicide veil

a trecut ceva vreme de când n-am mai scris pe aici (nu, nu m-am lăsat de triburile, chiar mă joc destul de mult) dar am decis că merită să updatez dacă mai există lumea ce dă peste el :)
să continuăm postul anterior.
ultima dată eram în BFC şi deja eram pe locul 7 la un moment dat în rankings. din păcate lumea 10 nu a fost cu noroc. conducătorii tribului au renunţat la joc şi în foart scurt timp tribul s-a dezprganizat, fiecare plecând pe unde a putut sau dispărând cu totul.
eu eram într-o situaţie complicată. vecin cu fioroşii Die., eram protejat cât timp eram în trib cu evil weasel dar şi asta era doar de scurtă durată. declinul tribului a accelerat expansiunea Die. în direcţia mea şi nick a fost înnobilat cu totul în vreo 2 zile. întretimp eu primeam zeci de fake-uri.
la un moment dat au început şi atacurile reale. unul de la un tip din Die. şi altul de la ModusVivendi. le-am văzut când m-am întors acasă. şi fiind cam pilit mi-a sărit ţandăra. m-am ofticat că ăla (modus) m-a atacat aşa orbeşte şi a pierdut cam toată armata în mine, eu pierzând un sat ofensiv. cei de la Die. mă spionau zilnic aşa că au ştiut exact ce fac. atunci m-am hotărât că modus va muri pentru ceea ce a făcut. am fost şi în acelaşi trib cu el, asta mă enerva cel mai mult. avea un singur sat şi eu aveam 8. e clar că nu puteam să am respect pentru un astfel de jucător.
i-am informat pe cei din Die. că mai am şi eu un singur dor până să fiu cucerit: să-l omor pe modus vivendi. aşa că m-am pus pe refăcut armatele distruse şi pe tren de nobili. între timp mai pierdeam câte un sat. comunicam cu cei din Die. prin vecinul meu. se pare că oamenii mă simpatizau deşi îmi doreau satele în trib, fără mine:p unul chiar s-a oferit să-şi rupă armata în modus vivendi.
în ultima mea zi pe lumea 10 mai aveam vreo 3 sate şi veneau atacurile şi pe celelalte. trenul meu de nobili era gata.
am lansat atacul şi am aşteptat. între timp am fost cucerit.
şi acum vine partea cea mai nasoală. satul din care au plecat trupele a fost cucerit cu foarte puţin timp înainte să ajungă la modus. toate cele 4 armate au lovit, dar nobilii s-au volatilizat. nu mi-a venit să cred. îl spărsesem şi îi luam satul dar nobilii au dispărut :(
am eşuat. aşa că am dat delete.
dacă mai revin pe lumea 10, se pare că am un loc asigurat în Die. dar nu cred că mă mai întorc.

p.s. titlul postului vine de la anathema-suicide veil